DUHET TA LEXONI/ Në mesin e njerëzve që kanë 4 fuqi të jashtëzakonshme mund të jesh edhe ti – AlpeGossip
DUHET TA LEXONI/ Në mesin e njerëzve që kanë 4 fuqi të jashtëzakonshme mund të jesh edhe ti

DUHET TA LEXONI/ Në mesin e njerëzve që kanë 4 fuqi të jashtëzakonshme mund të jesh edhe ti

Ankthi nuk është diçka e lehtë dhe njerëzit që vuajnë prej tij e dinë mirë. Nëse edhe ju vuani prej tij, duhet të shihni anën pozitive. Njerëzit që vuajnë nga ankthi kanë 4 fuqi të jashtëzkonshme. Cilat janë ato?

IQ e lartë

Studimet kanë treguar se njerëzit që kanë tendencë të shqetësohen, përjetojnë sulme ankthi dhe janë të diagnostikuar me një çrregullim ankthi, kanë të ngjarë të kenë IQ më të lartë se të tjerët.

Aftësi parashikuese

Duke pasur parasysh faktin që njerëzit me ankth priren të kalojnë jetën e tyre në një vigjilencë të vazhdueshme, duket se këta individë kanë fituar aftësinë për të zbuluar dhe parashikuar situatat kërcënuese dhe rreziqet potenciale.

Aftësi gjykuese më të mira

Ata janë zbulues të gënjeshtarëve. Njerëzit që vuajnë nga ankthi kanë fuqinë të ndiejnë një gënjeshtër edhe nga larg. Sjellja e tyre e kujdesshme dhe gatishmëria i ndihmojnë ata të lidhin të gjitha pjesët e puzzle-it që mungojnë dhe të zbulojnë të vërtetën.

Empati dhe mëshirë ndaj të tjerëve

Një nga superfuqitë e tyre më të mëdha është ndoshta rritja dhe intensifikimi i ndjeshmërisë ndaj njerëzve të tjerë. Ata arrijnë ta ndjejnë atë që të tjerët ndjejnë, për këtë arsye këta shpirtra të bukur janë njerëzit më të dashur. Ata interesohen vërtet për ndjenjat e njerëzve të tjerë.