PËR MOT TË FTOHTË APO TË NGROHTË? Ja si ta kombinojmë satenin në çdo rast – AlpeGossip
PËR MOT TË FTOHTË APO TË NGROHTË?  Ja si ta kombinojmë satenin në çdo rast

PËR MOT TË FTOHTË APO TË NGROHTË? Ja si ta kombinojmë satenin në çdo rast

Frymëzohuni nga këto blogere mode për të bërë pjesë të paraqitjes suaj të përditshme satenin.

Bëjeni këtë trend të përshtatshëm për kohën e ftohtë, duke e kombinuar me veshje të plota. Zgjidhni një fustan saten dhe visheni me një bluzë poshtë, ose një këmishë të kombinuar me xhinse.

Sateni është i përshtatshëm nga veshjet “casual” te daljet në darkë.