NUK KENI KOHË PËR KOMBINIME? Atëherë këto janë 9 veshje bazike për vjeshtën dhe dimrin – AlpeGossip
NUK KENI KOHË PËR KOMBINIME? Atëherë këto janë 9 veshje bazike për vjeshtën dhe dimrin

NUK KENI KOHË PËR KOMBINIME? Atëherë këto janë 9 veshje bazike për vjeshtën dhe dimrin

Sado të apasionuar të jeni pas modës, trendeve të fundit dhe kombinimeve të guximshme, ka ditë kur visheni thjesht sa për të dalë nga shtëpia. Kur të gjendeni përballë atyre ditëve, mbani në mendje këto kombinime të thjeshta për të mos e vrarë fare për mendjen për pyetjen “çfarë të vesh?”:

1. Pardesy + këpucë serioze, e gjithë veshja në nuanca neutrale, ngjyra bezhë/kafe

9 veshje bazike për vjeshtën/dimrin, në ditët kur

2. Pulovër + xhinse + çizme kauboj (ose të tjera)

9 veshje bazike për vjeshtën/dimrin, në ditët kur

3. Xhaketë + xhinse + çizme deri te kyçi i këmbës

9 veshje bazike për vjeshtën/dimrin, në ditët kur

4. Këmishë e zezë + xhinse + çizme/këpucë me pak takë

9 veshje bazike për vjeshtën/dimrin, në ditët kur

5. Xhaketë + fund me ngjyrë të theksuar + çantë “tote”

9 veshje bazike për vjeshtën/dimrin, në ditët kur

6. Bluzë e ngushtë + xhinse + atlete

9 veshje bazike për vjeshtën/dimrin, në ditët kur

7. Fustan treçereksh i gjerë + çizme/kambale

9 veshje bazike për vjeshtën/dimrin, në ditët kur

8. Xhaketë lëkure + bluzë pak e shkurtër + pantallona

9 veshje bazike për vjeshtën/dimrin, në ditët kur

9. Xhaketë kamosh + bluzë me prine + xhinse tub, të gjera në fund

9 veshje bazike për vjeshtën/dimrin, në ditët kur

Burimi: Who What Wear