Për të gjitha çiftet, këto janë këshillat që duhet t’i ndiqni patjetër në dhomën e gjumit – AlpeGossip
Për të gjitha çiftet, këto janë këshillat që duhet t’i ndiqni patjetër në dhomën e gjumit

Për të gjitha çiftet, këto janë këshillat që duhet t’i ndiqni patjetër në dhomën e gjumit

Dhoma e gjumit është një vend i shenjtë. Ju aty pushoni, mblidhni energji, por njëkohësisht është edhe strofulla juaj e seksit dhe kënaqësive fizike. Me pak fjalë, dhoma e gjumit është gjithçka ju duhet, por jo nëse nuk dini ta përdorni atë siç duhet. Nëse jeni çift dhe e shikoni që shumicën e rasteve e përdorni dhomën vetëm për disa kënaqësi të zakonshme dhe nuk përfitoni shumë prej saj, është koha që të ndiqni disa këshilla shumë të rëndësishme.

  • Mos kërkoni me patjetër orgazëm kur bëni seks! (Ju do të prishni të gjithë magjinë e të bërit seks nëse do të futeni në dhomë me idenë se duhet patjetër që të fitoni orgazëm, sepse kështu do të zhgënjeheni menjëherë.)
  • Kujtoni gjithmonë se krevati është për dy gjëra: për të fjetur dhe për të bërë seks. (Mos mendoni asnjëherë se është vetëm për njërën duke mos menduar për tjetrën.)
  • Ndihuni mirë me trupin tuaj (me kalimin e kohës në trupin tuaj ndodhin ndryshime dhe ndoshta ju nuk do të ndiheni aq të bukur dhe seksi sa më parë, kjo nuk duhet t’ju bëjë të ndaloni së bëri seks dhe lojëra në shtrat.)
  • Shikoni njëri-tjetrin se si masturboheni. (Kjo do t’ju ndezë dëshirën sa herë të ndiheni monotonë.)
  • Çdo natë vendosni një rregull: shikoni njëri-tjetrin në sy për 2 minuta pa ndërprerje, do të kuptoni edhe një herë se sa shumë duheni.
  • Planifikoni një seks jo të zakonshëm një javë më parë. (Një herë në disa kohë është shumë mirë që të ndizni pasionin duke i planifikuar gjërat më parë.)
  • Flisni në çift mbi fantazitë tuaja. (Vetëm atëherë do të mund t’i realizoni ato.)