PËR VAJZAT/ 5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur flokët e hollë – AlpeGossip
PËR VAJZAT/ 5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur flokët e hollë

PËR VAJZAT/ 5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur flokët e hollë

Ndërsa prerjet, ngjyrat dhe modelet e flokëve janë më sezonale, ekziston një model flokësh që njerëzit e kërkojnë gjatë gjithë vitit: ‘Modeli më i mirë për flokë të hollë’. Nëse jeni ende në kërkim, ekspertët e flokëve sugjerojnë disa prerje dhe modele të caktuara që i tregojnë ato më të dendur, më të plotë e më të shëndetshëm.

1. Prerje “Bob” e shkurtër

5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur

5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur

5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur

2. Shkallëzim

5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur

5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur

5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur

3. Pixie

5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur

5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur

4. Baluke “curtain” 

5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur

5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur

5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur

5. Bisht/Gjysmë-bisht

5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur

5 modele dhe prerje flokësh që i tregojnë më të dendur

Burimi: Who What Wear