PËRGATITJA E RAKISË/ Sa është buxheti i fituar nga vajzat për ditët në vazhdim – AlpeGossip
PËRGATITJA E RAKISË/ Sa është buxheti i fituar nga vajzat për ditët në vazhdim

PËRGATITJA E RAKISË/ Sa është buxheti i fituar nga vajzat për ditët në vazhdim

Prova javore i detyroi vajzat të përgatisnin raki në  çdo fazë të këtij procesi.

Sfida ishte e vështirë, teksa ato duhet të mbanin të ndezur flakën qoftë edhe përgjatë natës.

Gjatë spektaklit të kësaj mbrëmjeje, banoret u informuan se përveç performancës dhe sakrificave të panumërta për ta realizuar këtë provë, ato kanë thyer edhe rregullat të cilat parashikonte kjo detyrë.

Si pasojë e gjithë mbarvajtjes së kësaj loje, banorët përfituar vetëm 25% nga buxheti i plotë.