Pija magjike që shëron dhimbjet e shpinës, nyjeve dhe këmbëve – AlpeGossip
Pija magjike që shëron dhimbjet e shpinës, nyjeve dhe këmbëve

Pija magjike që shëron dhimbjet e shpinës, nyjeve dhe këmbëve

Dhimbjet e shpinës, këmbëve etj., janë të tmerrshme dhe zakonisht janë si pasojë e stresit, qëndrimit të gabuar dhe stilit të pashëndetshëm të jetesës. Sidoqoftë ndonjëherë e ndjeni dhimbjen, mirëpo vazhdoni ta injoroni atë, sepse jeni shumë të zënë me punën tuaj dhe pasi shkoni në shtëpi, dhimbja përsëritet dhe nuk mund të qëndroni më ulur, nuk mund të ecni etj. Nëse jeni viktimë e këtyre dhimbjeve, atëherë përdorni recetën, e cila do t’ju ndihmojë në shërimin e këtyre dhimbjeve.

Përgatitja:

– 150 gramë xhelatinë
– Ujë të ftohët

Vendosni 5 gramë të xhelatinës në gotë me ujë të ftohtë. Përzieni atë dhe lëreni ashtu deri në mëngjes, por mos e fusni në frigorifer pasi xhelatina mund të ngrijë gjatë natës.

Përdorimi:

Këtë lëng e përdorni çdo mëngjes në stomakun e zbrazët, derisa të filloni të vëreni efektet e magjishme pas një jave. Vazhdoni ta përdorni për një muaj për të pasur rezultate të përhershme. Nëse nuk ju pëlqen shija e kësaj pije, atëherë mund të shtoni pak mjaltë, lëng apo jogurt.