TRANSGJINORI PA PENIS DËNOHET ME BURG/ Arsyeja: Përdori vibrator gjatë seksit me dy femra – AlpeGossip
TRANSGJINORI PA PENIS DËNOHET ME BURG/ Arsyeja: Përdori vibrator gjatë seksit me dy femra

TRANSGJINORI PA PENIS DËNOHET ME BURG/ Arsyeja: Përdori vibrator gjatë seksit me dy femra

Një burrë transgjinor pa penis është burgosur me tre vjet, pasi mashtroi dy gra gjatë seksit duke përdorur një objekt të panjohur ndërkohë që dritat ishin të fikura.

Carlos Delacruz, 35 vjeçar, ishte në një marrëdhënie me gratë në kohë të ndara kur pretendonte se kishte marrëdhënie seksuale me to, duke përdorur një penis protetik. Të dy viktimat, të cilat nuk mund të identifikohen për arsye ligjore, thuhet se kanë pësuar “dhimbje të skajshme” gjatë marrëdhënieve seksuale dhe gjithashtu kanë vuajtur edhe më pas.  Delacurz u deklarua fajtor pasi kishte përdorur një mjet të panjohur brenda grave pa pëlqimin e tyre midis majit të vitit 2013 dhe vitit 2017.