FLET ORGANIZATORI I EVENTEVE/ Këta janë këngëtarët shqiptarë më të kërkuar në Kosovë (VIDEO) – AlpeGossip
FLET ORGANIZATORI I EVENTEVE/ Këta janë këngëtarët shqiptarë më të kërkuar në Kosovë (VIDEO)

FLET ORGANIZATORI I EVENTEVE/ Këta janë këngëtarët shqiptarë më të kërkuar në Kosovë (VIDEO)

Të gjithë thonë se paraja qarkullon më shumë në koncertet e dasmat kosovare. Këtë gjë e ka konfirmuar vetë organizatori i njohur, Elton Mehaj në intervistën për “Why Not” nga Roza Lati.

Ndër të tjera, Eltoni zbuloi këngëtarët e Shqipërisë që kërkohen më shumë në Kosovë.

Pjesë nga biseda

Roza Lati: Të gjithë thonë që leku qarkullon më shumë në Kosovë?

Elton Mehaj: Po shumë më shumë.

Roza Lati: Cilin këngëtar të Shqipërisë preferojnë më shumë?

Elton Mehaj: Si për mbrëmje, si për dasma, atë që preferojnë më shumë nga Shqipëria është Aurela Gace dhe Artiola Toska. Kam patur dhe kërkesa për Bujar Qamilin.