PO HYMË NË SEZONIN E STREÇEVE/ Këto janë 10 mënyrat për t’u dukur klas kur t’i vishni – AlpeGossip
PO HYMË NË SEZONIN E STREÇEVE/ Këto janë 10 mënyrat për t’u dukur klas kur t’i vishni

PO HYMË NË SEZONIN E STREÇEVE/ Këto janë 10 mënyrat për t’u dukur klas kur t’i vishni

Gjëja më e mirë që ndodh në vjeshtë-dimër është fakti që ne i kthehemi streçeve, veshjes më të rehatshme dhe më të shpejtë në botë! Mendimi i parë që vjen me streçet është një veshje e zakonshme, që anon nga sportivja dhe kaq. Jo, në 2020-ën dhe më tej, streçet do t’i bëjmë të duken klas dhe ju do të dukeni kaq elegante sa s’do ta kishit menduar kurrë se mund të dukeshit me to.

Çelësi qëndron tek detajet e vogla, kushtojini vëmendje atyre! Kombinimet më poshtë do t’ju vijnë në ndihmë përgjatë gjithë pjesës tjetër të vitit!

#1. Streçe të zeza + pulovër të zezë+ çantë najloni

10 mënyra për t'u dukur klas kur vishni streçe!

#2. Streçe+ Pardesy vinyl+ çizme pak sipër gjurit

10 mënyra për t'u dukur klas kur vishni streçe!

#3. Streçe+ triko/pulovër kamel + çizme të gjata

10 mënyra për t'u dukur klas kur vishni streçe!

#4. Streçe + çizme të shkurtra + një çantë të vogël

10 mënyra për t'u dukur klas kur vishni streçe!

#5. Xhaketë lëkurë + streçe + këpucë balerine/loafers

10 mënyra për t'u dukur klas kur vishni streçe!

#6. Një bluzë sportive + streçe të ndara në fund+ shapka

10 mënyra për t'u dukur klas kur vishni streçe!

#7. Xhaketë oversize + streçe + çizme të gjata deri tek gjuri

10 mënyra për t'u dukur klas kur vishni streçe!

#8. Streçe të ndara në fund + një bluzë të trikotuar + sandale

10 mënyra për t'u dukur klas kur vishni streçe!

#9. Streçe + xhaketë lëkurë + çizme chunky

10 mënyra për t'u dukur klas kur vishni streçe!

#10. Streçe + këmishë e bardhë e gjatë + këpucë balerina

10 mënyra për t'u dukur klas kur vishni streçe!