PO KËRKONTE RRUGË NË “GOOGLE MAPS”/ Burri zbulon gruan duke e tradhëtuar (FOTO) – AlpeGossip
PO KËRKONTE RRUGË NË “GOOGLE MAPS”/ Burri zbulon gruan duke e tradhëtuar (FOTO)

PO KËRKONTE RRUGË NË “GOOGLE MAPS”/ Burri zbulon gruan duke e tradhëtuar (FOTO)

Google Maps është bërë “shkaktar” për divorcin e një çifti. Bashkërshorti zbuloi gruan e tij duke ledhatuar një burrë tjetër me anë të Google Maps.

Ai po kërkonte një rrugë në internet kur pa bashkëshorten ulur në një stol duke i përkëdhelur flokët një tjetri ndërsa mbante kokën e tij në prehër. Fotografitë u bënë në vitin 2013 në Peru, po burri i zbuloi vetëm kohët e fundit.

Ndërsa vuri re qartë rrobat e bashkëshortes së tij. I zemëruar u përball me gruan tradhëtare dhe çifti u divorcua.