POLICIA NUK I MONITORON DOT/ Në këtë shtet jetojnë 17 mijë pedofilë – AlpeGossip
POLICIA NUK I MONITORON DOT/ Në këtë shtet jetojnë 17 mijë pedofilë

POLICIA NUK I MONITORON DOT/ Në këtë shtet jetojnë 17 mijë pedofilë

Australia ka rreth 17 mijë pedofilë të dënuar, por nuk ka policë të mjaftueshëm për t’i ruajtur dhe të sigurojnë fëmijët.

Shumë prej tyre jetojnë pranë shkollave, qendrave të kujdesit ditor, parqeve publike dhe pishinave, pikërisht pranë zonave ku qëndrojnë më shumë fëmijët.

Në mënyrë shqetësuese, vetëm një pjesë e kriminelëve më të këqij monitorohen në mënyrë aktive.

Në disa pjesë të Uellsit të Ri Jugor, një oficer është përgjegjës për të ruajtur rreth 100 persona të dënuar për abuzim seksual me fëmijët. Por shpesh herë monitorimi bëhet me kohë të pjesshme.

Pothaujse gjysma e pedofilëve janë të dënuar, por policia pranon se nuk kanë asnjë ide se ku jetojnë qindra njerëz në listën gjithnjë në rritje.