PornHub zbulon “sekretet”. Ja cilat kategori të pornos pëlqejnë femrat! – AlpeGossip
PornHub zbulon “sekretet”. Ja cilat kategori të pornos pëlqejnë femrat!

PornHub zbulon “sekretet”. Ja cilat kategori të pornos pëlqejnë femrat!

Me siguri e dini se edhe femrat shohin filma porno, apo jo?

Për ta vërtetuar këtë, një nga faqet më të mëdha britanike ose, siç quhet ndryshe, Youtube i pornos – “PornHub”, ka nxjerrë informacione të sakta rreth dëshirave të femrave.

Sipas të dhënave, tregu femëror britanik është i dyti më i madhi në botë për sa i përket pornos, pas atij të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ajo që zbulohet nga të dhënat e PornHub është se femrat britanike pëlqejnë shumë videot me lesbike. Kjo nuk është gjë për t’u habitur, duke qenë se femrat në SHBA, Kanada, në Amerikën e Jugut dhe Australi pëlqejnë pornon e së njëjtës gjini. Nga ana tjetër, në Rusi preferohet më shumë seksi anal.

Duke u bazuar te të dhënat, më konkretisht zbulohet se femrat britanike janë shumë të tërhequra nga ndjesia e të qenit “skllave”, duke e kërkuar këtë gjini në 33% më shpesh se mesatarja e pjesës së tjetër të botës.