PREFERONI TË NDRYSHONI SHPESH AKSESORËT NË VESH/ Këto janë 13 FOTO që do t’ju frymëzojnë për pirsin e radhës – AlpeGossip
PREFERONI TË NDRYSHONI SHPESH AKSESORËT NË VESH/ Këto janë 13 FOTO që do t’ju frymëzojnë për pirsin e radhës

PREFERONI TË NDRYSHONI SHPESH AKSESORËT NË VESH/ Këto janë 13 FOTO që do t’ju frymëzojnë për pirsin e radhës

Pierc-at në vesh, janë trend që prej vitit të shkuar dhe duket se do të qëndrojnë gjatë! Ndonëse për herë të parë me to jemi ndeshur shumë herët, versioni modern është komplet ndryshe! Tani, shumë vathë në vesh mund të duken elegantë, klas dhe fine pa qenë nevoja për ekstravagancë.

Nëse e kishit në mendje ta bënit një të tillë, por thjesht s’po ju mbushej mendja 100% modelet më poshtë do t’ju bëjnë të nxitoni për piercing e radhës!

#1.

Gjithë sytë tek veshët tuaj: 13 foto që do t'ju

#2.

Gjithë sytë tek veshët tuaj: 13 foto që do t'ju

#3.

Gjithë sytë tek veshët tuaj: 13 foto që do t'ju

#4.

Gjithë sytë tek veshët tuaj: 13 foto që do t'ju

#5.

Gjithë sytë tek veshët tuaj: 13 foto që do t'ju

#6.

Gjithë sytë tek veshët tuaj: 13 foto që do t'ju

#7.

Gjithë sytë tek veshët tuaj: 13 foto që do t'ju

#8.

Gjithë sytë tek veshët tuaj: 13 foto që do t'ju

#9.

Gjithë sytë tek veshët tuaj: 13 foto që do t'ju

#10.

Gjithë sytë tek veshët tuaj: 13 foto që do t'ju

#11.

Gjithë sytë tek veshët tuaj: 13 foto që do t'ju

#12.

Gjithë sytë tek veshët tuaj: 13 foto që do t'ju

#13.

Gjithë sytë tek veshët tuaj: 13 foto që do t'ju