“PREJ GATI 2 MUAJSH…”/ Mevlani dhe Atdheu nuk flasin me njëri-tjetrin, Antonela zbulon sherrin – AlpeGossip
“PREJ GATI 2 MUAJSH…”/ Mevlani dhe Atdheu nuk flasin me njëri-tjetrin, Antonela zbulon sherrin

“PREJ GATI 2 MUAJSH…”/ Mevlani dhe Atdheu nuk flasin me njëri-tjetrin, Antonela zbulon sherrin

Antonela ka zbuluar se Mevlani dhe Atdheu nuk flasin me njëri-tjetrin.
Mevlani tregoi sot se një mosmarrëveshje mes tyre ka bërë që të mos flasin dhe prej 2 muajsh nuk kanë asnjë komunikim, por nuk ndjejnë urrejtje për njëri-tjetrin.

Antonela: Motivi i vetëm përse nuk e kam treguar sepse nuk kam dashur të fus në sherr Mevlanin dhe Atdheun se të gjithë e dinë se nuk flasin.

Mevlani: Nuk urrej njeri.

Atdheu: Kush urrehet moj, a je në terezi. Pse çfarë urrejtje kam unë ndaj Mevlanit? Kemi pasur një mosmarrëveshje të vogël e kaq.

Bora: Për çfarë?

Atdheu: S’ka rëndësi se ka qenë jashtë emisionit.

Mevlani: Prej gati 2 muajsh, nuk flasim në emision për shkak të një mosmarrëveshje. Për aq kohë sa dikush nuk më prek familjen, nuk kam pse të urrehem.

Atdheu: Është jashtë emisionit.

Mevlani: Unë nuk kam urrejtje ndaj tij. Thjesht diçka që më ka thënë se nuk më pëlqen nga ty dhe kaq.