“PRES TË MË KUPTOJË”/ Biseda e Donaldit me Beatrix pas spektaklit: Nuk është jeta jonë, ke kaluar historinë më… – AlpeGossip
“PRES TË MË KUPTOJË”/ Biseda e Donaldit me Beatrix pas spektaklit: Nuk është jeta jonë, ke kaluar historinë më…

“PRES TË MË KUPTOJË”/ Biseda e Donaldit me Beatrix pas spektaklit: Nuk është jeta jonë, ke kaluar historinë më…

Pas përfundimi të spektaklit të “Big Brother VIP”, duket se Donaldi dhe Beatrix janë qetësuar dhe kanë biseduar për gjërat që ndodhën.

Donaldi shprehet se e respekton personin jashtë dhe pret që ajo ta kuptojë, ashtu siç ka bërë edhe ai.

Nga ana tjetër, këngëtarja shprehet se është normale të kesh respekt “kur ke kaluar historinë më të bukur”

Biseda mes Donaldit dhe Beatrix:

Beatrix: Nuk është jeta jonë, më mirë rri në shtëpi, nuk e dua fare

Donaldi: Thjesht dua ta hedh pas, do njeriu të qartësohet. Sepse realisht e respektoj shumë. E respektoj për gjërat që kam kaluar, e respektoj

Beatrix: Nuk diskutohet. Normal. Kur e do dikë, ke kaluar historinë më të bukur. As nuk bëhet fjalë.

Donaldi: E di që nuk është mirë, e shpresoj realisht të më kuptojë nëse ka një pikë konsiderate për mua. Siç unë e kam kuptuar, pres të njëjtën gjë, thjesht të më kuptojë. Kaq, është e thjesht. Unë jam këtu se dua, rri me ty se dua. Sinqeriteti jot më çmend. Unë e di sa shumë mund të bësh ti në një lidhje. Unë vdes për njerëzit që bëjnë, bëjnë, pa kushte. Gjërat e thjeshta nuk më pëlqejnë. Më fal që të kam bërë të ndihesh keq. Të betohem, ndihem shumë keq.

Beatrix: Është njerëzore

Donladi: Nuk e dija se do vije

Beatrix: Zoti kishte plane të tjera për mua. As nuk e kisha menduar kurrë, kurrë. As nuk e kisha në plan. Ishte shumë e bukur