PUTHENI NË PUBLIK? Prisni, jo pa ditur këto 3 rregulla – AlpeGossip
PUTHENI NË PUBLIK? Prisni, jo pa ditur këto 3 rregulla

PUTHENI NË PUBLIK? Prisni, jo pa ditur këto 3 rregulla

Puthja në publik mund të jetë argëtuese, por mund t’i bëjë disa njerëz të ndihen aspak mirë. Në shumicën e vendeve, nuk ka gjasa të hasni asgjë më shumë se një vështrim gjatë një puthjeje në hapësira publike. Megjithatë, ju nevojiten disa këshilla që ti keni parasysh gjatë puthjes në publik.

1.Ruani etikën

Nëse dëshironi të puthni partnerin tuaj në publik, mundeni. Kjo nuk do të thotë që ju mund ta jepeni pafund puthje. Kur jeni duke dhënë një puthje publike, përdorni pak maturi, tregohuni të kujdesshëm dhe ruani etikën. Puthja në publik është mirë derisa nuk e teproni. Mos përdorni gjuhë dhe mos i vendosni duart nën rrobat e partnerit tuaj. Çdo gjë më shumë se një puthje me gojë të mbyllur mund të fillojë t’i bëjë njerëzit të mos ndihen rehat.

2. Jini të vetëdijshëm për atë që ju rrethon

Puthja në publik nuk është gjithmonë e pranueshme. Edhe nëse mendoni se askush nuk po ju kushton vëmendje, mund të mos jetë koha e mirë për të filluar puthjen. Për shembull, vetëm për shkak se jeni në një kinema të errët, nuk do të thotë se është në rregull të filloni të putheni. Ju mund të jeni në gjendje të largoheni me një puthje të shpejtë në faqe, por mos e zgjasni sepse mendoni se askush nuk mund t’ju shohë. Shmangni puthjet në vende me turma të mëdha, si restorante ose dyqane ushqimore. Një përjashtim nga ky rregull janë klubet e natës. Është e zakonshme të shohësh njerëz duke u puthur dhe kërcyer në klubet e natës.

3. Jini të vetëdijshëm për zakonet shoqërore

Në disa vende, puthja në publik është një shkelje e rëndë. Në shumicën e vendeve perëndimore, maksimumi ju mund të shqetësoni dikë. Por, në vende të tilla si India, puthja në publik mund t’ju sjellë në shumë telashe. Nëse planifikoni të udhëtoni me partnerin tuaj, hulumtoni disa nga zakonet përpara se të largoheni. Kërkoni ligje në lidhje me të gjitha llojet e dashurisë publike. Mos e kufizoni kërkimin tuaj vetëm në puthje. Për shembull, në Kinë, mbajtja për dore është gjithashtu e ndaluar mes çifteve.