QËRIMI I PATATEVE DHE PASTRIMI I TUALETIT/ Më efektive për largimin e stresit sesa joga – AlpeGossip
QËRIMI I PATATEVE DHE PASTRIMI I TUALETIT/ Më efektive për largimin e stresit sesa joga

QËRIMI I PATATEVE DHE PASTRIMI I TUALETIT/ Më efektive për largimin e stresit sesa joga

Si për çudi, aktivitetet dukshëm të mërzitshme janë efektive për reduktimin e ankthit, transmeton lajmi.net.

Sipas një studimi nga MyBuilder, aktiviteti më terapeutik, i cili u vlerësua me 36% është përkdhelja e një qeni ose një maceje, e ndjekur nga zhurma e zjarrit (30%) ose dëgjimi i shiut (29%).

Psikologu Dr. Becky Spel-man, i cili ndihmoi në analizimin e gjetjeve, tha se “është interesante përspektiva që ofron ky studim në lidhje me detyrat e thjeshta, por tejët efektive në aspektin psikologjik”.

Herën tjetër kur ndiheni të ngarkuar psiqikisht, mos hezitoni t’i kryeni punët e shtëpisë!