RASTI I HABITSHËM/ Treni ecën jashtë shinave (VIDEO) – AlpeGossip
RASTI I HABITSHËM/ Treni ecën jashtë shinave (VIDEO)

RASTI I HABITSHËM/ Treni ecën jashtë shinave (VIDEO)

A kanë trenat gjithmonë nevojë për shina? Me sa duket jo në Rusi, ku një tren i rëndë mallrash vazhdoi udhëtimin pavarësisht se kishte dalë nga binarët.

Momenti mahnitës u kap në kamera.

Treni i mallrave la hekurudhën dhe vazhdoi të ecte në qytetin rus të Yaroslavl, duke mos u rrokullisur siç ndodh në të tilla rrethana.

Në vend të kësaj, treni vazhdoi udhëtimi duke shkatërruar gjithçka që i doli përpara.

Momenti i habitshëm u kap në një kamera e sigurisë.