RITA ORA FLET PËR BISEKSUALITETIN/ Këngëtarja jep deklaratën që nuk e prisnim: Unë admiroj bukurinë tek… – AlpeGossip
RITA ORA FLET PËR BISEKSUALITETIN/ Këngëtarja jep deklaratën që nuk e prisnim: Unë admiroj bukurinë tek…

RITA ORA FLET PËR BISEKSUALITETIN/ Këngëtarja jep deklaratën që nuk e prisnim: Unë admiroj bukurinë tek…

Rita Ora ka zbuluar se  nuk njeh as fytyrë e as gjini kur bëhet fjalë për dashurinë dhe shikon më shumë personin sesa pamjen e tij fizike.

Këngëtarja, 28 vjeçare, foli për Daily Star Online në lidhje me seksualitetin e saj dhe pranoi se e bezdisin kur thonë se është e lidhur me çdo njeri që fotografohet.

Duke folur për jetën e saj private, Rita tha: “Unë admiroj bukurinë te burrat dhe gratë. I shoh gjërat pa fytyra dhe pa gjini, për mua ka rëndësi personi”.

Rita foli për herë të parë për biseksualitetin kur publikoi këngën “Girls” në maj.