RRËFIMET E 5 GRAVE QË PROVUAN SEKSIN ANAL/ Çfarë duhet të dini rreth këtij akti të kënaqshëm por të rrezikshëm – AlpeGossip
RRËFIMET E 5 GRAVE QË PROVUAN SEKSIN ANAL/ Çfarë duhet të dini rreth këtij akti të kënaqshëm por të rrezikshëm

RRËFIMET E 5 GRAVE QË PROVUAN SEKSIN ANAL/ Çfarë duhet të dini rreth këtij akti të kënaqshëm por të rrezikshëm

Seksi anal është një nga praktikat më të zakonshme mes çifteve edhe pse rreth tij flitet apo shkruhet shumë rrallë! Si çdo akt tjetër, edhe seksi anal kërkon praktikë, e durim derisa të jetë i kënaqshëm për të dy partnerët! POR nëse ende nuk e keni provuar këtë praktikë, por nuk e përjashtoni në mënyrë kategorike, duhet të dini disa gjëra më parë.

Pastërtia është çelësi. Sigurohuni që të pastroheni pas aktit, për të shmangur përhapjen e baktereve në zonën e vaginës duke rritur rrezikun e infeksionit.

Nuk duhet të harroni lubrifikimin: Për ta bërë aktin sa më pak të dhimbshëm, mos harroni të lubrifikoheni në mënyrë që kontakti fizik të shoqërohet me sa më pak dhimbje.

Bisedoni. Sigurohuni që të komunikoni me partnerin tuaj se si ndiheni në lidhje me seksin anal-para, gjatë dhe pas këtij akti! Mos e ndjeni si detyrim, nëse diçka nuk shkon mirë, ndaloni! Nga revista HEALTH , Living ka përshtatur në shqip eksperiencat e disa grave rreth praktikës së seksit anal.

 

Ndjesia e të shkuarit në banjë nuk ikën për asnjë moment, por mos u shqetësoni, pasi një gjë e tillë nuk ndodh. Në fund të fundit seksi anal ka një farë përgatitjeje dhe nuk është aq spontan.

Kryesore është, të jesh e relaksuar. Mos u tensiononi dhe mos u kontraktoni. Në këtë mënyrë, penetrimi do të jetë i dhimbshëm për të mos thënë gati i pamundur.

‘Ishte seksi më i zjarrë’.Kuptova që veç orgazmës vaginale, ekzistonte dhe ajo anale.

Forcon  lidhjen me partnerin tuaj.
“Çelësi i një seksi anal që është i kënaqshëm, lidhet me partnerin! Se sa ti beson tek ai dhe sa të lidhur jeni! Nëse ai arrin ta kërkojë një gjë të tillë, do të thotë që e dëshiron vërtetë të provojë gjëra të reja me ju!