“MEZI PO E PRES…”/ Albana Osmani tregon surprizën e radhës vetëm me një VIDEO dhe nuk ka lidhje me televizionin por me… – AlpeGossip
“MEZI PO E PRES…”/ Albana Osmani tregon surprizën e radhës vetëm me një VIDEO dhe nuk ka lidhje me televizionin por me…

“MEZI PO E PRES…”/ Albana Osmani tregon surprizën e radhës vetëm me një VIDEO dhe nuk ka lidhje me televizionin por me…

Albana Osmani ka treguar projektin e saj më të ri për të cilin ka punuar prej kohësh dhe surpriza është se nuk ka lidhje me televizionin.

Moderatorja ka publikuar një video ku shfaqet duke mbajtur në dorë librin e saj të parë, që do të vijë në gjyhën shqipe dhe në anglisht.

Libri është i zhanrit shkencë dhe fantazi dhe ngjarjet janë zhvilluar në vitin 2117.

Albana shprehet se është një punë kolosale, dhe nga gëzimi i madh ka fjetur me të te koka e krevatit. Libri do të vijë në muajt e parë të vjeshtës.

“MEZI PO PRESSSSSS 📖 Do të jetë në dy gjuhë, shqip dhe anglisht edhe në version te digitalizuar . Nje histori e jashtezakonshme mes nje grupi te rinjsh dhe Inteligjences Artificiale ne nje kohe ku mbi toke ka kaluar viti 2117. Nje best seller valle?!”