POLEMIKA/ Një imam mes një lesbikeje dhe nje romeje në një spot TV (VIDEO) – AlpeGossip
POLEMIKA/ Një imam mes një lesbikeje dhe nje romeje në një spot TV (VIDEO)

POLEMIKA/ Një imam mes një lesbikeje dhe nje romeje në një spot TV (VIDEO)

Një spot kundër diskriminimit të pakicave nacionale minoriteteve racave ka shkaktuar polemika të shumta mes muslimanëve shqiptarë. Prezenca e imamit të xhamisë së Ethem BEUT mes një vajze të komunitetit rom dhe një tjetre të kumunitetit lesbik ka bërë që të ngrihet zëri i besimtarëve të allahut për faktin se dikush ka dashur ti trajtojë si pakicë në një vend që ata pretendojnë se janë shumica e popullsisë. “Kush mund te gjeje nje arsye per prezencen e Komunitetit Musliman ne kete video?! Perse duhej prezenca e nje lezbikeje bashke me komunitet e tjera?! Perse mungojne komunitete te tjera qe e meritojne kete status me shume se LGBT-te?
Nje perpjekje e ulët per te legjetimuar ate që nuk mund te jete kurre legjitime, te pakten per KMSH-ne.
Nje turp i vertete”!! Thuhet në një koment në Facebook që ka marrë pafundësisht pëlqime në rrjetet sociale.

Kush mund te gjeje nje arsye per prezencen e Komunitetit Musliman ne kete video?! Perse duhej prezenca e nje lezbikeje bashke me komunitet e tjera?! Perse mungojne komunitete te tjera qe e meritojne kete status me shume se LGBT-te?Nje perpjekje e ulët per te legjetimuar ate që nuk mund te jete kurre legjitime, te pakten per KMSH-ne.Nje turp i vertete!!

Posted by Genc Plumbi on Mittwoch, 21. Februar 2018