RRËFIMI: Dashnori më ofroi seks të fuqishëm, por ësht GRUAJA e tij që nuk na lë – AlpeGossip
RRËFIMI: Dashnori më ofroi seks të fuqishëm, por ësht GRUAJA e tij që nuk na lë

RRËFIMI: Dashnori më ofroi seks të fuqishëm, por ësht GRUAJA e tij që nuk na lë

Kam një martesë të rehatshme dhe po kërkoja një jetë pasionante jashtë saj. E takova një burrë në një bar dhe kemi një aferë dashurie për tetë vite. Tani kur u largova nga dashnori, gruaja e tij po me shantazhon.

E dashura psikologe: Kisha nevojë për eksitim në jetën time, kështu që unë duhej të shikoja jashtë martesës time. Kam gjetur të gjithë pasionin që kam dashur tek një dashnor i mahnitshëm, por tani gruaja e tij po më bën shantazh.

Unë jam 38 vjeqare dhe jam martuar që 13 vite. Burri im është 50 vjeqar. Ai është i sjellshëm, por nuk është njeri i pasionuar. Ne kemi një shtëpi të madhe të rehatshme, por nuk është e mjaftueshme. Kam gjetur veten tek një dashnor i mrekullushëm, një njeri që e takova në një natë me miqtë e mi, katër vite pasi u martova. Ai me foli kur shkova në bar. Kisha pirë disa pije dhe i thash se ai ishte miqësor dhe ‘hot’, kështu që i dhashë numrin tim.

Ai mund të jetë që një takim i rastësishëm të më dërgoj në një dashuri kaq të madhe? Ne jemi përshtatur në mënyrë perfekte dhe kemi filluar një aferë për rreth tetë vite. Ai është 41 vjeqar dhe sigurisht është i martuar.

Ne biseduam për të lënë partnerët tanë, por ai ka dy djem dhe e di që ai do të qëndrojë me gruan e tij.

Në fund, vendosa që ti jap fund aferës tonë përpara se dikush ta mësonte. Ishte vendimi më i vështirë që kisha bërë ndonjëherë, por nuk e takova atë për rreth muaj.

Pastaj gruaja e tij kontrolloj telefonin e tij dhe gjeti dhjetra klipe tonat qesharake dhe seksi. Natyrisht, ajo u qmend dhe i tha atij që të largohet.

Atëherë ajo kishte një ide më të mirë. Ajo thotë se dëshiron 5 mijë paundë nga unë ose do t’i tregoj bashkëshortit dhe gjithë botës për aferën tinë. Unë mendoj se shantazhi është krejtësisht i gabuar. Plus unë nuk i kam paratë.

Unë nuk mundem ta pyes bashkëshortin tim për atë shumë të parave, pa një shpjegim.

Unë mund të humbas gjithqka që kam. Nuk e di se qfarë duhet të bëj.

Psikologia përgjigjet: Po natyrisht shantazhi është i gabuar, por pastaj as tradhtia nuk është diqka që ju duhet të krenoheni. Vitet e tradhtisë kuptojnë vite gënjeshtrash.

Ajo është e zemëruar dhe ju nuk ia jepni paratë asaj. Kjo vetëm do ta inkurajoj atë që të kërkoj më shumë.

Tregojeni se ajo duhet ta zgjidhë këtë me burrin e saj dhe që nuk duhet të ju shantazhoj përsëri.