SA E ËMBËL/ Aktorja e Portokallisë tregon foton nga fëmijeria dhe nuk paska ndryshuar – AlpeGossip
SA E ËMBËL/ Aktorja e Portokallisë  tregon foton nga fëmijeria dhe nuk paska ndryshuar

SA E ËMBËL/ Aktorja e Portokallisë tregon foton nga fëmijeria dhe nuk paska ndryshuar

Nëse nuk do ta dinit që përpara se për kë bëhet fjalë, padyshim do t`iu kishte shkruar mendja direkt edhe vetë. Kjo sepse Renada Caci, ose ‘Luzja e Portokallisë’, sic e njohin shumica, tiparet I ka të njëjtat me ato që ka pasur fëmijë. Në foto ajo shihet me një fustan të bardhë me pala, sic ka qenë preference e kohës, dhe mesazhi praktikisht, rezonon fort për të gjithë ata që e kujtojnë fëmijërinë e tyre me po kaq dashuri.

“Na ishte njëherë Renda e vogël. Përtej shakasë fëmijëria ime ka qenë dhe mbetet një ndër periudhat më të bukura dhe e kujtoj me nostalgji”,- ka shkruar aktorja, që ndonëse është tejet e hareshme si tip, këtë herë, komentin e ka mjaft serioz.