SEKS ORAL? Mos u frikësoni nga “gëlltitja” e spremës por thoni “po” (FOTO) – AlpeGossip
SEKS ORAL? Mos u frikësoni nga “gëlltitja” e spremës por thoni “po” (FOTO)

SEKS ORAL? Mos u frikësoni nga “gëlltitja” e spremës por thoni “po” (FOTO)

Problemi i vetëm që femrat mund të kenë gjatë seksit oral është “gëlltitja” me ose pa dashje e spermës. Por tani mos u shqetësoni. Shkenca ka provuar që është më mirë për ju nëse e gëlltisni. Sigurisht, ajo ka dhënë argumentet edhe pse është e shëndetshme.

Spermatozoidi më i shpejtë dhe më i fuqishëm arrin të pllenojë vezën, e cila ka një mur shumë herë më të fuqishëm se vetë spermatozoidi. Pra, nëse ky spermatozoid arrin të çajë murin e vezës, atëherë ai është i pasur me shumë proteina dhe lëndë të tjera ushqyese që i japin energjinë e mjaftueshme.

Fotoja e mëposhtme tregon të gjithë përbërësit e 1 gote me 240 ml spermë ose 70 derdhje, që e bëjnë atë të shëndetshme: vitaminë C = 35%; hekur = 4%; fosfor = 10%; kalcium = 6% etj.

Pra, herën tjetër që do t’ju jepet mundësia për seks oral, mos hezitoni!