SËMUNDJA QË PO PREK GJITHË NJERËZIT/ Gjërat që duhet të dini nëse partneri juaj është duke vuajtur nga ankthi – AlpeGossip
SËMUNDJA QË PO PREK GJITHË NJERËZIT/ Gjërat që duhet të dini nëse partneri juaj është duke vuajtur nga ankthi

SËMUNDJA QË PO PREK GJITHË NJERËZIT/ Gjërat që duhet të dini nëse partneri juaj është duke vuajtur nga ankthi

Ankthi dhe depresioni janë bërë sëmundjet që po prekin shumë njerëz në mbarë botën.

Ai mund të ndikojë edhe në lidhjen mes një çifti nëse njëri prej tyre është i prekur nga kjo sëmundje.

Ankthi mund të shkatërrojë edhe marrëdhëniet më të dashura dhe mund të zvogëlojë besimin në partner, të rritet frustrimi apo edhe mosplotësim i nevojave të njëri-tjetrit.

Por sapo të kuptoni ndryshimin në sjelljet e partnerin ju duhet ta ndihmoni për ta kaluar.

Më poshtë po ju paraqesim shenjat e ankthit të të dashurit apo dashurës suaj:

Prishje e komunikimit (mund të ndjehesh sikur të dy flisni në gjuhë të ndryshme)

Partneri juaj mund të shmangë vende ose situata të caktuara

“Jam i lodhur” është fjala për “Kam frikë”

Moderimi i qetësisë mund të ju ndihmojë

Gjej një mënyrë për t’u lidhur

Është në rregull ta bëni të ndjeheni të sigurt dhe t’i jepni mbështetje

Partneri juaj ndoshta mund të ketë nevojë për ndihmë profesionale