DO MAHNITENI/ Kur defektet në trup kthehen në… kryevepra – AlpeGossip
DO MAHNITENI/ Kur defektet në trup kthehen në… kryevepra

DO MAHNITENI/ Kur defektet në trup kthehen në… kryevepra

Pothuajse të gjithë njerëzit kanë lindje dhe plagë nga shkurtime ose operacione. Disa nuk i kushtojnë vëmendje atyre, dhe të tjerët vendosin t’i mbulojnë me tatuazhe. Është me të vërtetë e mrekullueshme kur një artist tatuazh jo vetëm që fsheh një mbresë ose një shenjë dalluese nën një tatuazh, por krijon një kryevepër të pabesueshme duke përdorur shenja ose shenjën e lindjes.

 

 

Bright Side është i impresionuar nga kreativiteti dhe profesionalizmi i këtyre artistëve të tatuazheve. Ata i kthyen difekte të lëkurës në veçori elegante. Shikoni fotot dhe do të mbeteni të mahnitur…