SHIHNI ENDRRA DUKE BËRË SEKS? Ja çfarë kuptimi kanë – AlpeGossip
SHIHNI ENDRRA DUKE BËRË SEKS? Ja çfarë kuptimi kanë

SHIHNI ENDRRA DUKE BËRË SEKS? Ja çfarë kuptimi kanë

Shihni ëndrra duke bërë seks? Ja ç’kuptim kanë
Autori: Lajmi.net Lifestyle, LoveSex17:21, 24 February 2019

Ëndrrat janë diçka qesharake, ndonjëherë i kujtojmë ato në mënyrë të qartë dhe disa të tjera i harrojmë menjëherë.
Kur bëhet fjalë për ëndrrat e llojit seksual, ato që përfshijnë një ish-partner ose shefin tuaj janë mjaft normale, transmeton lajmi.net.

Por çfarë përcjellin ato?

1. Një person i njohur

Nëse keni ëndërruar për një person që keni takuar para 6 muajsh, apo i keni takuar përgjatë rrugës, konsiderohet krejtësisht normale.

Të paktën, kështu pohon Lauri. Ajo thotë se ëndrrat për këta lloj njerëzish nuk nënkupton se po tërhiqeni seksualisht nga ta.

2. Dikush që nuk është partneri juaj

Nëse po ëndërroni për dikë që nuk është gjysma tjetër, atëherë mos u shqetësoni.

Por nëse po ndodh gjatë gjithë kohës, eksperti ju inkurajon që të ekzaminoni jetën seksuale.

3. Shefi/ja juaj

Ëndrrat erotike në lidhje me menaxherin ose kolegun tuaj është njëlloj sikur të mendosh për një mik.

Megjithatë, ëndrrat e seksit që përfshijnë shefin/en, janë pak ndryshe. Fakti që ky është dikush që është në pozitë të pushtetshme mbi ju është i rëndësishëm, sipas eksperte