Disa prej vendeve ku partneri dëshiron të bëjë seks, përveç shtratit – AlpeGossip
Disa prej vendeve ku partneri dëshiron të bëjë seks, përveç shtratit

Disa prej vendeve ku partneri dëshiron të bëjë seks, përveç shtratit

Seksi në shtrat ndoshta është bërë shumë monoton. Kërkoni disa vende të reja? Duhet të mendoni se seksi në vende të tjera është një aventurë e bukur, por edhe pak e rrezikshme. Partneri juaj dëshiron disa vende ekstreme që jo shpeshherë ju duken komode. Më poshtë do të gjeni disa prej këtyre vendeve.

Në karrige
Seksi në karrige është i çmendur dhe diçka e rastit. Zakonisht kjo ndodh në karriget e hotelit sepse mendoni që atje nuk do të uleni përsëri, ndryshe nga karriget në shtëpi.

Mbi komodinë
Është e ngjashme me një karrige, por komodinat janë pak më të larta se shtrati. Kjo diferencë mund t’ju çojë në disa pozicione krijuese.

Në dush
Në dush ju jeni gjithmonë lakuriq nuk ka problem në qoftë se futeni në dush me partnerin.

Në dysheme
Dyshemeja është njëlloj si krevati, vetëm kujdes se mund të vriteni.

Në tavolinën e kuzhinës
Seksi në tavolinë është një eksperiencë e momentit. Ju jeni duke punuar, por natyrshëm ju vjen dëshira për seks dhe zgjidhni ta bëni pikërisht në atë vend.

Në makinë
Në ndryshim nga adoleshentët mos bëni seks në makinë duke u fshehur nga familja apo policia, por zgjidhni një garazh ose vend të qetë dhe nuk do të hapni probleme.

Në papafingo
Një vend drithërues ku midis shumë gjërave të lëna aty, madje edhe rrjetave të merimangave që mund të ketë zënë, do të bëni seks duke mos ju shqetësuar për asgjë.

Në dritare, pas murit
Seksi në dritare është i rrezikshëm, por njëkohësisht i bukur. Sigurohuni që mos t’ju shikojnë njerëzit përballë dhe të mos thyeni xhamin. Për këtë arsye muri pas dritares është zgjedhja perfekte.