Forma e këmbëve që keni, tregon se si jeni në… (FOTO) – AlpeGossip
Forma e këmbëve që keni, tregon se si jeni në… (FOTO)

Forma e këmbëve që keni, tregon se si jeni në… (FOTO)

Kur një mashkulli i pëlqen një grua, ai i kushton shumë vëmendje të gjitha aspekteve të paraqitjes së saj.
Në pamjen e saj fizike, ai kërkon shenja për t’i treguar atij se si do të jetë një marrëdhënie me të dhe do të zgjedhë atë që do t’i sigurojë atij fëmijë të shëndetshëm.
Forma e këmbëve të një gruaje mund të tregojë se si ajo sillet në shtrat. Kjo nuk është aspak e pazakontë, sepse gjithçka bazohet në kuptimin e anatomisë njerëzore dhe lidhjen mes ADN-së së njerëzve dhe vendosjes së saj hormonale. Pra, si e përcakton formën e këmbëve të saj sjelljen seksuale të gruas? Për ta kuptuar këtë, duhet t’i vendosni këmbët shumë afër njëri-tjetrit dhe të shikoni veten në pasqyrë.
Lloji A
Këmbët janë të afta dhe ka vetëm një hendek midis tyre, duke filluar nga kyçet e këmbëve dhe duke mbaruar pak më e lartë se mes të viçave. Ekziston një besim mjaft i përhapur se sa më i vogël të jetë hendeku mes këmbëve, aq më e rehatshme do të jetë në shtrat.
Si rregull, gratë e tilla janë shumë të buta. Ato i tërheqin njerëzit me butësinë dhe feminitetin e tyre. Ato janë gjithashtu të turpshme. Ato nuk duan të marrin iniciativën dhe duan që burrat ta bëjnë vetë punën. Kjo mund të jetë e rrezikshme për marrëdhënien, sepse shumica e njerëzve bëhen lehtësisht të mërzitshëm. Pra, gratë me këmbë të tilla duhet të përpiqen të jenë më aktive.

Lloji B
Këmbët prekin njëra-tjetrën vetëm në një vend… Këto gra pëlqejnë të fitojnë përvoja të reja. Ato pëlqejnë elementin e lojës në marrëdhëniet intime. Ata janë të guximshëm dhe aventureske.
Gratë e tilla janë gati të marrin drejtimin në marrëdhëniet seksuale. Por ndonjëherë guximi i tyre i tepërt mund ti trembë njerëzit. Kjo është arsyeja pse këto gra duhet të mësojnë të kontrollojnë veten.

Lloji C
Këmbët janë të afërta me njëri-tjetrin, por tibia nuk prek. Gratë me këtë lloj këmbësh janë zakonisht shumë të buta dhe romantike. Por nëse ju u jepni atyre dorë të lirë për të sunduar, ato mund të kthehen në mace të egra.

Lloji D
Këmbët prekin njëra-tjetrën në kofshët e sipërme, në gjunjë. Kjo është një nga format më të përhapura të këmbëve. Gratë e tilla sillen natyrshëm dhe tradicionalisht në shtrat. Ato nuk i pëlqejnë shumë eksperimentet dhe preferojnë disa nga pozicionet e tyre tradicionale. Por nëse partneri i tyre dëshiron të provojë diçka të re, ato do t’i mbështesin. Varet nga burrat nëse ata kanë aftësi për ti dhënë këtyre lloj grave besim. Përveç kësaj, këmbët e tilla të pakta janë mjaft tërheqëse.