SHUMË NGJYRA/ Varëset dhe vathët e 2019-ës duken kështu (FOTO) – AlpeGossip
SHUMË NGJYRA/ Varëset dhe vathët e 2019-ës duken kështu (FOTO)

SHUMË NGJYRA/ Varëset dhe vathët e 2019-ës duken kështu (FOTO)

Trendet e aksesorëve ndryshojnë më rrallë, prandaj kur kjo ndodh nuk duhet humbur kurrsesi. Sot do t’ju tregojmë se ku duhet të investoni gjatë 2019-ës, nëse e keni ndarë mendjen që doni ca bizhu të reja.

Po ua themi që tani: pirsi në kërthizë nuk është rikthyer ende, por modelet e aksorëve më poshtë do t’ju surprizojnë gjithsesi.

Forma, gurë a ngjyra të ndryshme nuk ka rëndësi. Mjafton që veshi juaj të jetë po kaq interesant sa ky në foto.

Shumë varëse me detaje të dukshme që vendosen në mënyrë të ç’rregullt rreth qafës. Sado e thjeshtë të jetë veshja juaj, këta aksesorë do ta bëjnë të duken shumë herë më moderne.

Këtë vit, janë gjithashtu në modë vathët me ngjyra. Shumë ngjyra!