Sipas ekspertëve, kjo hile do t’ua bëjë jetën seksuale shumë herë më hot – AlpeGossip
Sipas ekspertëve, kjo hile do t’ua bëjë jetën seksuale shumë herë më hot

Sipas ekspertëve, kjo hile do t’ua bëjë jetën seksuale shumë herë më hot

Nëse po kërkoni ndonjë ide të mirë për të shtuar shkëndijat në shtrat, gjinekologët e kanë një të tillë që mund t’ju duket shumë e çuditshme, por që me sa duket, funksionon më së miri. Ata sugjerojnë që ta zgjasni sa më shumë periudhën e të mos kryerit marrëdhënie.

Nuk është ende e qartë se çfarë efekti kanë këto periudha pauze në trupin njerëzor, por sipas një studimi të kryer tek çiftet që jetojnë në largësi dhe takohen vetëm në fundjavë, rezultoi se ata kishin një jetë seksuale shumë më të kënaqshme se sa çiftet që jetojnë bashkë.

Ndaj, nëse do ta provoni këtë taktikë, gjatë periudhës së pauzës mundohuni të përfytyroni dëshirat tuaja seksuale dhe në momentin e lëshimit të frenave, do të kuptoni sa mirë keni bërë.

Burimi: Women’s Health