Femrat që bëjnë këtë gjatë seksit, tradhtojnë! – AlpeGossip
Femrat që bëjnë këtë gjatë seksit, tradhtojnë!

Femrat që bëjnë këtë gjatë seksit, tradhtojnë!

Seksi është shumë i rëndësishëm në një lidhje, koha kur lidheni edhe më shumë më partnerin dhe nuk është aspak për t’u habitur që nëse seksi nuk është i mirë, njëri nga partnerët të tradhtojë.

Sipas shkencës, sjelljet seksuale të femrës janë tregues shumë i saktë nëse është apo jo e prirur për të tradhtuar. Shtirja e orgazmës është e lidhur me tradhtinë në çift: në këtë përfundim ka dalë studimi i kryer në 138 gra dhe 121 burra heteroseksualë, me jetë seksuale aktive.

 

Gratë që nuk marrin kënaqësi gjatë seksit me partnerin e tyre, kanë tendencën ta kërkojnë kënaqësinë tek persona të tjerë. Të falënderojmë shkencën meqë na tha diçka që tashmë e dinim!