Zonja, kalendari juaj i preferuar është kthyer dhe në kohë për të ngritur temperaturat në sezonin tuaj të festave.

Zjarrfikësit australianë pothuajse janë zhveshur dhe kanë pozuar me këlyshë të vegjël për kalendarin e ri 2019 Australian Firefighters Calendar.

Kjo vjen si pjesë e një projekti për zjarrfikësit më seksi në botë që do jenë pjesë e ‘Gold Coast’ në prill 2019 për kalendaren e parë ndërkombëtar të zjarrfikësve.

Zjarrfikës nga e gjitha bota do të konkurrojë dhe fituesit do ti bashkohen zjarrikësve ‘më të nxehtë’ australian për kalendarin ndërkombëtar.

Midis tyre do të zgjidhen vetëm 11 meshkuj dhe në koleksionin më të fundit të kalendarit do të ketë një larmishmëri kombësish.

E gjitha kjo bëhet me qëllim për mbledhjen e fondeve për kafshët në mbarë botën.