Si të dalloni një vajzë që ka bërë gjoksin/ Vetëm me një dritë telefoni (VIDEO) – AlpeGossip
Si të dalloni një vajzë që ka bërë gjoksin/ Vetëm me një dritë telefoni (VIDEO)

Si të dalloni një vajzë që ka bërë gjoksin/ Vetëm me një dritë telefoni (VIDEO)

Në ditët e sotme operacionet plastike janë përhapur gjithandej. Femrat sidomos, kanë tendencën të rregullojnë në trupin dhe në fytyrën e tyre gjëra që nuk u pëlqejnë, ose thjesht ato i duan pak më ndryshe.

Mirëpo deri më sot keni mësuar se si të dalloni një vajzë që ka bërë buzët, ne do t’ju tregojmë një tjetër sekret. Si të dalloni që ajo vajza që duket gjithmonë në formë dhe me gjoks të ngritur, e ka bërë apo jo atë?! Ajo e mohon gjithmonë por ky test do ta nxjerrë krejtësisht zbuluar.

Merrni dy celularë, ndizuni blicin dhe futini poshtë bluzës së saj anash gjoksit. Nëse gjoksi ndriçon dhe merr një ngjyrë neoni, ajo e ka bërë silikon. Nëse nuk ndriçon, e keni akuzuar kot, pasi vajza është natyrale! Sekretin e ka zbuluar një blogere dhe videon e ka postuar në Instagram.