“SKUQEN” KUR I MENDOJNË/ Këto janë 5 pyetjet rreth SEKSIT që femrat kanë turp ti bëjnë – AlpeGossip
“SKUQEN”  KUR I MENDOJNË/ Këto janë 5 pyetjet rreth SEKSIT që femrat kanë turp ti bëjnë

“SKUQEN” KUR I MENDOJNË/ Këto janë 5 pyetjet rreth SEKSIT që femrat kanë turp ti bëjnë

Shumë prej nesh ndihen pak nervozë dhe në siklet që të bëjnë pyetje apo të flasin rreth seksit.

Shumë femra heqin dorë nga gjërat që i duan vërtetë sepse shqetësohen se nuk janë normale. Por më poshtë ne u japin disa nga përgjigjet për të cilat keni menduar për një kohë të gjatë.

A është normale që një femër heteroseksuale të ndizet nga vajzat në pronografi.

Po! Sipas një studimi nga universiteti i Toronto gjeti se femrat nuk janë të tërhequra nga prono nese nuk mund të gjejnë një lidhje me veten. Që është e kundërta me meshkujt sepse ata mëtojnë të lidhen me pëlqimet e tyre seksuale.

A është normale të masturbohesh pesë herë në javë.

Po është shumë normale, ashtu siç është edhe masturbimi.

Si rrugë drejtë kënaqësisë, shumë femrat e përdori për tu liruar nga stresi apo për t’i zënë gjumi më shpejt.

A është normale që pëlqej seksin anal?

Po, shumë studime tregojnë që femrat kur kryejnë seks anal përjetojnë më shumë orgazma.

A është normale që i dashuri im bënë kinse po përjeton orgazëm?

Po, ne gjithë e kemi përjetuar një gjë të tillë. Sipas një studimi amerikan 30% e meshkujve pranojnë se bëjnë kinse po përjetojnë orgazëm.

A janë lirimet e ajrit normale gjatë aktit?

Po, fatkeqësisht ato ndodhi, për arsye se seksi shtyn ajrit dhe kur ndërron pozicionin ajri del jashtë.

Nuk duhet të ndiheni në siklet, vetëm qesh me të dhe vazhdo