“SPICE GIRLS”/ Shokon Mel B: Kam kryer marrëdhënie me Geri-n – AlpeGossip
“SPICE GIRLS”/ Shokon Mel B: Kam kryer marrëdhënie me Geri-n

“SPICE GIRLS”/ Shokon Mel B: Kam kryer marrëdhënie me Geri-n

Mel B rrezikon bashkimin e Spice Girls duke zbuluar se ajo dhe Geri Halliwell kanë kryer marrëdhënie seksuale dhe shton: ‘burri i saj do të më vrasë’

Mel B zbuloi se ka shijuar një natë ‘të nxehtë’ me shoqen e grupit “Spice Girl”, Geri Halliwell.

Biseksualja Mel, 43 vjeç, tregon historitë e jetës për Piers Morgan: “Ne ishim shoqe të ngushta. Kjo thjesht ndodhi. E keni bërë ndonjëherë këtë? ”

Por zbulimi i ‘bombës’ së Mel mund të inatosë bashkëshortin milioner të shoqes së saj dhe ‘të trondisë’ ribashkimin veror të Spice Girls

Mel i bëri deklaratat mbrëmjen e së premtes në shfaqjen e Piers Morgan.

Deri tani fantazia e tyre kishte qenë kaq ‘e heshtur’, sa që Mel e kishte lënë atë jashtë nga autobiografia me titull ‘Brutally Honest’.

Por, e nxitur nga mikpritësi Piers, ajo pranoi: “Ajo (Geri) do të më urrejë për këtë, sepse ajo është e vyer në shtëpinë e saj, me burrin e saj, por ky është një fakt.

“Kjo thjesht ndodhi. Ne ishim shoqe të ngushta.”

Piers pyeti: “Pra, vetëm një herë?” Mel u përgjigj: “Po”.

Mel tha: “Unë e kam thënë tani. Ajo do të më vrasë, po kështu edhe burri i saj “.

Ajo shtoi: “Shpresojmë se kur Geri të pyetet për këtë, nuk do ta mohojë, pasi ajo ishte vetëm diçka argëtuese”.