Sportistja shqiptare i heq të GJITHA, shfaqet pa mbathje e reçipeta siç e ka bërë nëna (FOTO) – AlpeGossip
Sportistja shqiptare i heq të GJITHA, shfaqet pa mbathje e reçipeta siç e ka bërë nëna (FOTO)

Sportistja shqiptare i heq të GJITHA, shfaqet pa mbathje e reçipeta siç e ka bërë nëna (FOTO)

Trupi i saj mund të jetë një ndër trupat më të mirë në Shqipëri. Është një femër, e cila ka arritur të inspirojë edhe shumë të tjera, falë vullnetit dhe pasionit që ka për sportin.
E kemi fjalën për Dorina Memën, e cila këtë herë i ka surprizuar të gjithë, duke treguar një anë ndryshe të sajën.

Mund ta kemi parë këtë vajzë si një bodybuilder-e me muskuj në çdo pjesë të trupit, por kështu, pa mbathje e pa reçipeta, gjithmonë vetëm një anë të sajën sensuale, kurrë.

Askush nuk mund të ankohet për format e Dorinës, e cila është edhe nënë e një vajze 16-vjeçare.