STUDIMI/ Ja përse seksi zgjat vetëm 1 minutë sepse gruas i “ka ardhur në majë të hundës” – AlpeGossip
STUDIMI/ Ja përse seksi zgjat vetëm 1 minutë sepse gruas i “ka ardhur në majë të hundës”

STUDIMI/ Ja përse seksi zgjat vetëm 1 minutë sepse gruas i “ka ardhur në majë të hundës”

Marrdhënia seksuale në cift është shumë e rëndësishme dhe shumica e problemve vijnë nga mungesa e saj. “The Sun”, sjell një histori të tillë…

  • Burri shkruan:

Gruaja ime thotë se nuk ka shans që të kemi marrëdhënie seksuale, sepse ajo mbaron sapo fillojmë. Unë jam 34 vjeç dhe ajo është 31.

Ne kemi qenë të martuar për pesë vjet dhe martesa është e mirë përveç kësaj.
Ne nuk kemi pasur marrëdhënie seksuale për muaj dhe jam duke u frustruar.

Gruas sime i ka ardhur në majë të hundës, sepse unë mund të zgjas vetëm një minutë gjatë seksit.

Po filloj të ndjehem paranojak që ajo dëshiron të ketë një marrëdhënie tjetër në mënyrë që të mund të marrë atë që i mungon nga martesa jonë.

Unë nuk dua të flas me të për këtë. Unë mendoj se ajo mund të jetë duke kënaqur veten në shtrat gjatë natës.
Koka ime është e mbytur.

  • DEIDRE përgjigjet:

Ju duhet të ndaloni të shqetësoheni si fillim.

Ju jeni duke i kushtuar aq shumë presion vetes për të performuar mirë dhe kjo gjë e bën problemin vetëm më keq.

Seksi i shpeshtë e eleminon problemin – dhe mos bërja pak seks mund të ketë nxitur problemin.