“TANI DO MË NJOHIN”/ Kejvina u bërtet banorëve që nuk i bashkohen sfidës për cigare: O Zot i madh, sa të poshtër – AlpeGossip
“TANI DO MË NJOHIN”/ Kejvina u bërtet banorëve që nuk i bashkohen sfidës për cigare: O Zot i madh, sa të poshtër

“TANI DO MË NJOHIN”/ Kejvina u bërtet banorëve që nuk i bashkohen sfidës për cigare: O Zot i madh, sa të poshtër

Vëlllai i madh u ka kërkuar banorëve që të vrapojnë rreth pishinës, që të marrin cigaret e aq shumë kërkuara nga ata , sidomos Kejvina e cila shpërtheu në lot.

Por me marrjen e zarfit, disa nga banorët nuk kanë pranuar të vrapojnë, duke vënë në rrezik sfidën.

Kjo ka bërë që Kejvina të acar9ohet dhe t’iu bërtasë me të madhe.

” O Zot i madh, sa të poshtër! Tani do më njohin mirë këta” , ka bërtitut ajo në shtëpi.