TË DUHURAT/ Zbuloni 5 pozicionet për një seks më të zjarrtë (FOTO) – AlpeGossip
TË DUHURAT/ Zbuloni 5 pozicionet për një seks më të zjarrtë (FOTO)

TË DUHURAT/ Zbuloni 5 pozicionet për një seks më të zjarrtë (FOTO)

Seksi, sido që të jetë ai, është i mahnitshëm. Por, ekzistojnë disa mënyra për ta bërë seksin shumë më të mirë.
Përveç se është i mirë për shëndetin, seksi edhe i bën shumicën e njerëzve të ndjehen mirë.

Por, ju mund të bëni që kënaqësia e partnerit tuaj të zgjasë më shumë, nëse dini si të manovroni me pozitat seksuale.

Në mënyrë që të arrihet një seks i zjarrtë, provoni këto pozita seksuale që ekspertët e seksit Katie Buckleitner dhe Rachel Johnson i sugjerojnë në Pinterest.

1. Pozicioni i karriges

2. Pozicioni i pamundur misionar

 

3. Vëzhguesi i topit

 

4. Pozicioni ‘lugë’

 

5. ‘Doggy’, shtrirë