Të gabosh është në trend te këta aksesorë (FOTO) - AlpeGossip
Të gabosh është në trend te këta aksesorë (FOTO)

Të gabosh është në trend te këta aksesorë (FOTO)

endosja gabim e vathëve është ndoshta një nga gjërat më të njohura. Ju fiksoheni pas një palë vathësh të caktuar dhe më pas, një prej tyre humb.

Ju bie në rrugë, apo në makinë, kush e di, por rëndësi ka që mos të shqetësoheni.

Vathët këtë sezon janë bërë për t’u ngatërruar me njëri-tjetrit.

 

Provoni një vathë perlë dhe një vathë të gjatë, sido që të jetë situata do të ngjani me stil.