TEJET SENSUALE/ Adea Pula në qendër të vëmendjes… (FOTO) – AlpeGossip
TEJET SENSUALE/ Adea Pula në qendër të vëmendjes… (FOTO)

TEJET SENSUALE/ Adea Pula në qendër të vëmendjes… (FOTO)

Bukuroshe sa të thuash, femër që është shndërruar në ëndrrën e shumë meshkujve. E tillë është Adea Pula.

Në fëmijëri ishte ylli i gjenerates, këngëtarja më e pëlqyer nga të vegjlit. Adea kishte këngë e videoklipe, kishte simpatinë e shumë fëmijëve që e ndiqnin e ia dinin përmendsh këngët.

Po kush po e mban sot gjallë famën e Adea Pules? Jamë linjat e saj dhe stili sensual që ende po e mbajnë Adean në fokus dhe qendër të vëmendjes.