THOJINI LAMTUMIRË XHINSEVE TË NGUSHTA/ Ky trend i fundit po MARROS të gjitha vajzat (FOTO) – AlpeGossip
THOJINI LAMTUMIRË XHINSEVE TË NGUSHTA/ Ky trend i fundit po MARROS të gjitha vajzat (FOTO)

THOJINI LAMTUMIRË XHINSEVE TË NGUSHTA/ Ky trend i fundit po MARROS të gjitha vajzat (FOTO)

Xhinset janë veshjet të cilat asnjëherë nuk dalin nga moda, por trendi i fundit i ka habitur të gjithë.

Bëhet fjalë për ato të cilat janë të ndryshme nga modeli “skinny” si dhe njëra këmbë dallon nga tjetra nga ngjyra e xhinsit.

Duket se  një pjesë e madhe e vipeve e kanë përqafuar këtë trend  i cili duket paksa i çuditshëm.