THUMBON Albërie Hadërgjonaj: Partneri i Beatrix duhet të jetë burrë jo legen – AlpeGossip
THUMBON Albërie Hadërgjonaj: Partneri i Beatrix duhet të jetë burrë jo legen

THUMBON Albërie Hadërgjonaj: Partneri i Beatrix duhet të jetë burrë jo legen

Albërie Hadërgjonaj ishte një nga të ftuarat sonte në “Zemër Luana”. Gjatë një loje, Albërija u pyet për mbesën e saj Beatrixën: “Je shprehur për Beatrix edhe vajzat e tjera me një mesazh mjaft të duhur: “Një burrë që nuk të respekton nuk të meriton!”, si duhet të jetë partneri i ardhshëm i Beatrix?”

'Partneri i Beatrix duhet të jetë burrë jo legen',

Albërie u përgjigj menjëherë duke hedhur edhe një thumb. “Duhet të jetë jo legen por burrë me “rr” të fortë, jo me “r”, tha këngëtarja. Ajo shtoi se Beatrix është një vajzë e çiltër dhe e pastër prandaj kërkon një njeri me vlera.

'Partneri i Beatrix duhet të jetë burrë jo legen',