“TI APO UNË?”/ Pyetjet që tregojnë se sa do të zgjasë lidhja juaj – AlpeGossip
“TI APO UNË?”/ Pyetjet që tregojnë se sa do të zgjasë lidhja juaj

“TI APO UNË?”/ Pyetjet që tregojnë se sa do të zgjasë lidhja juaj

Për të kuptuar se si po ecën lidhja juaj, lexoni këto pyetje.Të jesh në dashuri është e mrekullueshme, por gjithashtu na bënë të kuptojmë se si po ecën lidhja dhe cilat janë gabimet që bëjmë dhe përmirësimet që duhet bërë, raporton “Independent”.Këto janë 15 pyetjet që parashikojnë jetëgjatësinë e lidhjes suaj:A ju bënë partneri juaj të ndiheni më mirë, dhe a e bëni të njëjtën gjë edhe ju?A jeni ju edhe partneri juaj rehat që ti ndani ndjenjat, dhe të vetëdijshëm që të brengoseni për ndjenjat e të tjerëve?A e pranoni ju dhe partneri juaj njëri tjetrin ashtu siç jeni, pa e provuar ta ndryshoni njëri tjetrin?Kur keni mosmarrëveshje, a komunikoni mes vete me respekt dhe pa negativitet?A i ndani vendimet e bëra, dhe influencën në lidhjen tuaj?A është partneri juaj shoku më i ngushtë?A mendoni në termin “ne” më shumë se sa në termin “ti” apo “unë”?A do i besonit njëri tjetrit paswordin e rrjeteve sociale?A keni opsione të mira për njëri tjetrin?

A mendojnë shoqëria dhe familja juaj se ju keni një lidhje perfekte dhe që do të zgjasë shumë gjatë?A është lidhja juaj e lirë nga flamuri i kuq, p.sh. tradhtia, xhelozia dhe vesi i kontrollit?A keni mendimet e njëjta në lidhje me politikën, religjioni, rëndësinë e martesës, dhe dëshirën për të pasur fëmijë?A jeni të gatshëm të sakrifikoni nevojat e juaja, dëshirën dhe qëllimet e jetës për njëri tjetrin?Ju dhe partneri juaj a jeni të mendimit të njëjtë në lidhje me emocionet dhe personalitetinA jeni të kënaqur me jetës seksuale me partnerin tuaj?