KUJDES! Kur të shihni këto pamje nuk do të konsumoni më jashtë (VIDEO) – AlpeGossip
KUJDES! Kur të shihni këto pamje nuk do të konsumoni më jashtë (VIDEO)

KUJDES! Kur të shihni këto pamje nuk do të konsumoni më jashtë (VIDEO)

Jo vetëm që ky djathë nuk shkrihet në zjarr, por mbetet i fortë dhe fillon të nxihet si një copë plastike.
Nëse jeni prindër dhe nëse bëni sandviçë për fëmijët tuaj duke përdorur djathin e përpunuar dhe jonatyral, duhet patjetër t’ju tërheqin vërejtjen të mos e bëni këtë.

Është logjike që djathi i vërtetë të shkrihet dhe të pikojë kur i ekspozohet nxehtësisë, mirëpo kur është fjala për djathin e këtillë nuk është ashtu.
Jo vetëm që ky djathë nuk shkrihet në zjarr, por mbetet i fortë dhe fillon të nxihet si një copë plastike!

Me çfarë po na ushqejnë, pra?