DONI QË VESHJET TË DUKEN TË SHTRENJTA? Ja “sekretet” që duhet të keni parasysh – AlpeGossip
DONI QË VESHJET TË DUKEN TË SHTRENJTA? Ja “sekretet” që duhet të keni parasysh

DONI QË VESHJET TË DUKEN TË SHTRENJTA? Ja “sekretet” që duhet të keni parasysh

Që ta dini, ngjyrat që mund t’i vishni gjatë gjithë vitit janë vetëm 4. Janë perfekte për ditët e vjeshtës dhe dimrit. Por ajo që është më e rëndësishme është se këto nuanca ngjyrash kanë vetin tju tregojnë sikur ju keni harxhuar shumë për ti patur ato pjesë të garderobës suaj.

Pra mbase nuk e kishit menduar ndonjëherë, por tek ngjyrat kanë qenë të gjitha hilet që veshjet tona të duken të shtrenjta

Për ta kuptuar se ç’duam të themi, hidhni një sy më poshtë:

E kuqja e verës