Ti mendon se e bën mirë, po ka seks dhe seks – AlpeGossip
Ti mendon se e bën mirë, po ka seks dhe seks

Ti mendon se e bën mirë, po ka seks dhe seks

Asnjëherë nuk është perfekte një marrëdhënie seksuale. Gjithmonë ka vend për më mirë dhe për më shumë kënaqësi. Tani, kjo s`do të thotë që të fiksohesh për të arritur më shumë e më shumë, ama se i mësove ca gjëra s`të bën dëm. I përdor avash avash sipas vaktit.

Mos e nis si pa qejf. Kur nuk do më mirë mos e bëj fare. Se po e nise sa për të thënë s`do qullosësh gjë. Kot sa të lodhesh.

Ji egoist. Mendo të kënaqesh vetë. Se po mendove për partnerin gjatë gjithë kohës ka shumë mundësi që të mos kënaqesh as ti e as ai.

Po t`u desh më shumë kohë paraloje, dyfishoje.

Mos ki frikë të fusësh në lojë lodrat e seksit. Ato nuk do të të zëvendësojnë ty te partneri, e as atë te ty. Thjesht do t`ju ndihmojnë për t`u kënaqur më shumë.

Ji i hapur ndaj asaj që mund të mësosh nga partnerë të ndryshëm. Eksperienca bën të vetën.

Qëndro komod me trupin tënd të zhveshur. Pa siklet, se edhe sikur të kishe trupin e Pamela Anderson të atyre viteve, sërish gjatë seksit do të të dukej i shëmtuar.

Provo gjërat që të kanë intriguar gjithmonë.

Pyet partnerin për dëshirat e tij.

Bëni më shumë biseda rreth asaj që ju pëlqen edhe jashtë dhomës së gjumit.

Mos e merr seksin shumë seriozisht, përndryshe nuk do të jetë më qejf.

Masturbohu sa të kesh qejf! Dhe ji eksperimental në masturbim. Kështu do mund të mësosh gjëra të reja për atë që të pëlqen.

Dhe, sigurisht, vendos pica në furrë përpara se të filloni puçi puçit, kështu që kur të keni mbaruar, keni një meze të lehtë.

Përshtatur nga: Buzzfeed